Diskuse

Braňme čápy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaráží mě jedna věc. V souvislosti s dotací v tisku padlo odvolání na negativní audity. A novináři si hned pospíšili s tvrzením, že se audity zabývaly jen účetní stránkou věci. A to se mi nechce věřit. Jde o dost peněz a významnou firmu. Audity - tedy ty renomované - vždycky posuzovaly způsoby zaúčtování operací v kontextu k věcné správnosti. Pokud šlo o takový podvod, riskují podpisem pod audit vlastní renomé a to žádná seriozní auditorská firma nebude riskovat. Ani kvůli tomuto případu. Tedy pokud jde o renomovanou auditorskou firmu a tady zas jde o tak významnou společnost, že by ke kováříčkovi nešla. Samotnou mě zajímá výsledek. Pachuť samozřejmě kauze zůstane, ale že se nikdo nesnažil už přede 2 roky? Nic z toho, co čtu dnes v novinách, není žádná překvapivá informace ze dneška. Jenže tehdy nehrozily volby... Nejhůř to odnášejí čápi. Ti z přírody si totiž nezaslouží, aby jejich jméno figurovalo v takových "kauzách". Jsou to stateční, věrní a překrásní tvorové. Jednou jsem jich nad Lednickým areálem napočítala ve vzduchu kroužit 47. :-) Nádhera.. Zdravím pane Hejno.

0 0
možnosti

Paní Šumová, jenže to, že ty audity jsou negativní, tvrdil Babiš....jinak je nikdy nikdo neviděl. Jeho auditorská firma PwC vydala pro tisk jen potvrzení, které by se dalo nazvat cárem papíru. O žádný audit se rozhodně nejedná. To bylo účelové těsně po té aféře. Oni sami posléze potvrdili, že je to jen potvrzení, které po nich požadoval.

0 0
možnosti
JH

Děkuji za názory. Pane Bučku, oceňuji, jak přesně jste mne pochopil. Pane Bartoší, vy jste zjevně člověk jedné pravdy. Já se podobným lidem vyhýbám. Počkejme na průběh toho sporu. Pokud věříte, že Bradáčová neví, co chce žalovat...:-)

2 0
možnosti
MB

p. Hejna, já naopak oceňuji Vaše sdělení. Pan Bartoš mi nevadí, opravdu jsem nad věcí. Tak nějak chápu i ty blogy - dialog. Svého druhu zábavný svět. Každá rodina má své tradice, hodnoty. Pak jsem hrdý na svého děda - bezdůvodně oloupeného - na svého otce, jako studenta zatčeného gestapem, následně jako nepohodlný režimu do 1989. Pokud člověk zjistí, že je členem čehosi podobného, sám se vyformuje - orientuje své potomky a pan Bartoš jej absolutně nemůže rozházet ... Mějte se hezky, piště - sejdeme se příště ! :-)

1 0
možnosti
MB

Pohybuji se v prostředí samostatně se živících osob. Příběhy úchvatné , přes řemeslníky chlapy - po ženy s minirestaurací, rehabilitační sestru, služby, další vlastní obchod ... Mladí i starší lidé, budující si své hnízdo. Ti zkušenější praví, že litují času u bývalého zaměstnavatele - nejlépe se zapojit ihned po 1989. Dnes jejich živnosti již přecházejí na děti. Kupodivu, není to o vzdělání, o dotacích, je to o jejich pilnosti a neuvěřitelné pracovitosti. Mj., práce a zákazníků stále dost , úplný stavební boom, kupní síla roste a tvoří se střední třída ... Co všechny sjednocuje ? Naprostý odpor k naší úspěšné vládě a pohrdání, nad stále žvanícím oligarchou ... Ano, braňme čápy - ten pták si své zesměšnění nezaslouží, chraňme lidi, kteří si chtějkí vydřít své šťastné a zasloužené hnízdo ! ... :-)

3 0
možnosti
DB

je velmi těžké někoho obvinit z podvodu, když neporušil žádný zákon..........ale jsou lidé, kterým dělá radost se po někom vozit...tedy musí žít život někoho jiného, mají problém s tím žít svůj vlastní život.......... ̈

Pokud si myslíte, že Babiš dostal tuto dotaci podvodně, pak k tomu musíte mít nějaká nezvratná fakta, jinak se jedná o pomluvu...........a pakliže tato nezvratná fakta a důkazy máte, pak je musíte odevzdat na policii.........jinak se dopouštíte spoluúčasti na utajování trestné činnosti...........no nevím jak se rozhodnete,..je to celkem jen na vás............

Ale jen tak pro zajímavost..čistě jen pro mne............můžete mi vyjmenovat zákony, které Babiš porušil?................

0 4
možnosti

Těším se, až tyhle výkřiky spustí u soudu Babiš;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Nádherně napsáno, pane Hejno R^:-)V

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS