Diskuse

Lůza

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Nevím čemu se divíte pane Hejno. Vyděl jste někdy poslance v Japonsku nebo v Jižní Korei nebo dokonce poslanci ve 20-30tých letech v Československu? Ještě jim chybí se profackovat a pak je to ta správná demokracie.;-D

0 0
možnosti

Přímé přenosy ze sněmovny už dávno nesleduji. Je to skličující a pohnutky všech, pár týdnů před volbami, jsou jasné. Doporučuji pane Hejno, vynechat to - a moc zdravím. R^R^

0 0
možnosti
JH

Děkuji za názory. Napsal jsem svůj úhel pohledu. Z mých předchozích textů je snad jasné, že agentu Burešovi moc nefandím.Rv

1 1
možnosti
JH

To si Vaši čtenáři určitě nemysleli. Vy přece nikdy ideologicky nezklamete:-)

0 0
možnosti
Foto

Josefe, já to viděla a slyšela celé. Někteří jedinci si přímý přenos užívali. Nechápala jsem, že jim to není blbý, když je zrovna před volbama. Asi to bude tím, že jsem jen volič. Jeden "chudák" dokonce divákům i mával! 8-oTo by jeden zvracel... A lžou furt, ani se nezačervenaj....;-)

1 0
možnosti
Foto

nic nenormálního. Divit se tomu je stejné, jako se pozastavovat nad tím, že pes štěká, kočka mňouká, kráva bučí, koza mečí....

2 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že to nevybočilo z běžného parlamentního normálu, který tady trvá už více než pětadvacet let. Divím se, Josefe, že vás to tak rozrušilo.

3 0
možnosti
LB

Chcete snad říci, že před rokem ́89 byla úroveň poslaneckých výstupů vyšší? Nebo jen nemáme srovnání, protože tehdy televize jednání poslanců nepřenášela v přímém přenosu?

V této souvislosti bych připomenula dnes už legendárního poslance Národního shromáždění Jaroslava Pružince (zedníka z Plzeňska), který ve své interpelaci v květnu 1967 kritizoval filmy Sedmikrásky Věry Chytilové a O slavnosti a hostech Jana Němce. Mj. se nechal slyšet, že na tyto filmy žádný poctivý dělník, rolník a inteligent jít nemůže a nepůjde, protože tyto filmy nemají s naší republikou, socialismem a ideály komunismu nic společného. "Jaké poučení přinesou tyto zmetky našemu pracujícímu lidu v továrnách, na stavbách a na jiných pracovištích? Jak dlouho ještě budou otravovat život poctivě pracujícím, jak dlouho si budou hrát s nervy dělníků a rolníků?" rozkatil se soudruh poslanec. A požádal o stažení těchto filmů z kin a vyvození důsledků pro autory těchto snímků. Což se mu povedlo.

Zbývá jen dodat, že oba filmy tzv. čs.nové vlny dnes patří do zlatého fondu světové kinematografie.

2 0
možnosti
JH

Ach ano, bylo to tragikomické, ale z obou stran:-)

5 0
možnosti
MB

Když se na to člověk díval, poslouchal - jistě katastrofa ... Na straně druhé, (zní to blbě), ale prostě takoví jsme, taková je společnost ve které žijeme ... Moudře pak člověk i kroutí hlavou, co se dělo v 50 letech. jak mohli zblbnout ,viz včera, že ano:-)

7 0
možnosti
EH

Jeden komentátor říkal, že za to mohla ČT, když z toho dávala přímý přenos. Poslanci si z toho udělali předvolební frašku a divadlo pro diváky.

4 0
možnosti